Kempy v Čr

Vítejte na webu s informacemi a kontakty na kempy v Čr. Levná dovolená v kempu! Ubytování pro vodáky. Stanování v přírodě. To vše spolu s kontakty kempů v Čr naleznete na porále kempyvcr.cz! Sháníte parkování pro karavany nebo hledáte luxusní, dobře hodnocený autokemp v Evropě? Snadné hledání v mapách autokempů a kempů v Čr, kempy v Chorvatsku, kempy v Itálii atd. Bydlení pod stanem. To je romantika spojená s luxusem zázemí kempů a autokepů.

Autokemp a Penzion WOLF ATC Žralok Plumlov WAKE & FUN

Višňová Hájek

www: http://www.visnova-hajek.cz
E-mail: visnovahajek@seznam.cz
Telefon:605253180
Fax:
Adresa: Višňová 131
Křivoklát
27023

Kemp Chatová osada Višňová se nachází v CHKO UNESCO v blízkosti hradu Křivoklát (cca 3km) obklopený krásnou přírodou, lemovaný řekou Beronkou.

Ubytování nabízíme v chatičkách ( dvou-lůžkových - 5x, čtyř-lůžkových - 22x (v některých čtyř-lůžkových chatách jsou připravené přistýlky a lze je využít jako 5-lůžkové a to v 15ti chatách) a šesti-lůžkových - 2x)

Chatičky jsou standartně vybavené tzn. Klasické válendy (pouze ve dvou šesti-lůžkových a ve dvou čtyř-lůžkových jsou palandy),deky,polštáře,stoleček,židličky,skříň a ve většině chat lednice a samozřejmě el.proud.

Máme dva typy chatiček: 1.Samostatné čtyř-lůžkové a dvou-lůžkové: Chatu má jedna rodina sama pro sebe se zastřešenou terasou a vše je v jedné místnosti. 2.tzv. Dvouchaty: je to chata,která má dva samostatné vchody po čtyřech popř. pěti lůžkách.Tato chata má předsíňku,kde se nachází přistýlka(páté lůžko) stoleček,židličky,skříň a popř.lednice a dále má pokojík,kde se nachází klasické čtyři válendy.I tato chata má zastřešenou společnou terasu pro tyto dva vchody.Tuto chatu hodně využívají rodiny,které se znají,nebo skupinky více lidí.

Sociální zařízení je společné.Máme dvě sociální zařízení. V 1.sociální zařízení se vyskytuje 10 pánských a 10 dámských sprch,které jsou volně přístupné a jsou časově omezené (otevírací doba: 7.00-11.00 a 17.00-22.00) tyto sprchy zavíráme,kvůli úklidu a hlavně aby se stačil nahřát bojler a byla teplá voda,jinak by se bohužel lidé do sprch courali a nebyla by věčně teplá voda.

Ve 2.sociální zařízení jsou jen 2 sprchy pánské a 2 sprchy dámské(tyto sprchy jsou lidmi velmi oblíbené,jelikož říkají,že je tam více soukromí),ale už jsou na žetony a tudíž jsou otevřené v kuse od 7.00-22.00h.

Záchody jsou samozřejmě otevřené non-stop a zavírají se pouze v případě výpadku el.proudu,jelikož by nefungovalo vodní čerpadlo,tudíž by nešli splachovat záchody,ale stává se to tu zřídka.

Každé sociální zařízení je na jednom konci kempu,takže relativně všichni ubytovaní mají sociální zařízení v blízkosti.

Máme zde i bezbariérové některé chaty a sociální zařízení,které je pro tyto uživatele postavené zvlášť,tudíž sprchu a wc mají pouze sami pro sebe.Tato sprcha je pořád zamčená a uživatelé této sprchy a wc mají u sebe klíč,takže jim je kdykoliv k dispozici.

V areálu se nachází restaurace,kterou vlastníme a provozujeme.Vaří se zde snídaně,obědy a večeře.Máme zde studenou kuchyň,hotovky,minutky.V restauraci se snažíme držet lidové ceny.Tj.snídaně od 25Kč,hotovky většinou 69Kč(některé i 59Kč), minutky od 89Kč.Kuchyň je otevřená od 9.00-22.00. Výčep by měl běžet denně od 9.00-24.00,ale záleží zda jsou v restauraci lidé či nikoliv.Popřípadě se zavírá dříve a nebo po dohodě je otevřeno třeba i déle.

Samozřejmě lze dopředu domluvit stravování v restauraci pro větší skupiny. A to v podobě polopenze (snídaně,večeře) či plné penze(snídaně,oběd,večeře).

Dále se v restauraci nachází kulečník,šipky,fotbálek a televize.

V areálu jsou velké travnaté plochy,na kterých si hrají děti a je možné na nich i stanovat.Máme zde pro děti pár prolejzaček,kolotoč a houpačku.Máme zde i volejbalové hřiště a venkovní ohniště,která lze kdykoliv využít.Dále je možné koupání v řece Berounce,do které je pozvolný vstup.V blízkosti máme firmu,která nabízí půjčování kánoí a raftů a je schopná zařídit kompletní servis. (odvoz proti proudu,kompletní vybavení atd...)

Kemp je pořád otevřený,na noc se nezavírá,tudíž neomezujeme návštěvníky v době vracení se z výletů.

V okolí našeho kempu je možné navštívit řadu památek a to např. hrad Křivoklát,Berounka Oty Pavla,místní lesy a v delší vzdálenosti pak hrad Karlštejn,Koněpruské jeskyně,muzeum Lokomotiv a spousty dalších zajímavostí.

Parkování je možné přímo u chaty,za poplatek.Domácí mazlíčci jsou u nás také vítáni.

V našem kempu je možné zdarma se připojit na internet pomocí wifi sítě.


Všechny tyto informace najdete také na našich www stránkách: http://www.visnova-hajek.cz včetně fotogalerie.


Ceník: Chata 2-lůžková 280Kč/noc včetně osob

Chata 4-lůžková 520Kč/noc včetně osob

Chata 5-lůžková 620Kč/noc včetně osob

Chata 6-lůžková 720Kč/noc včetně osob


Auto-parkovné 35Kč/noc

Pes 30Kč/noc

El.spotřebič 10Kč/1ks (pokud by jste si vzali vlastní např.rychlovarnou konvici,vařič....atd...)

Poplatek obec.úřadu 15Kč/dosp.osoba-den

Lednice 20Kč/den


Plná penze 170Kč/1osoba-den

Polopenze 100Kč/1osoba-den


Povlečení je na 3 a více nocí zdarma,když je ubytování méně než na tři noci,tak se platí jednorázový poplatek za 1sadu (povlak na polštář,povlak na deku a prostěradlo) 50Kč.

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Aktuality

Wake kemp Třeboutice

obrazek Kemp a tábořište Třeboutice Vám představuje Wake camp. Sportovní středisko pro vodní sporty. Vyzkoušejte vodní lyžování, wakeboarding a užijte si vodních radovánek v příjemném prostředí kempu v Třebouticích. Více ...

Ceny kempů

obrazek Přinášíme Vám informace o průměrných cenách kempů a ubytovaní v autokempech. Více ...

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.